Новини
Полезно и информативно
“80% от имунитета се случва в червата ни!”
“С темперамет на Творец!”
Предимства на ферментиралите продукти
Подобрена храносмилателност
Ферментите помагат на организма да разгради и усвои хранителните вещества по-ефективно, което може да подобри храносмилателната
По-висока хранителна стойност
Процесът на ферментация може да увеличи съдържанието на витамини, минерали и други полезни хранителни вещества в продуктите, което ги прави по-хранителни
По-добър вкус и текстура
Ферментацията може да подобри вкуса и текстурата на храни и напитки. Примери включват кисело мляко, сирене, кимчи и квас
По-дълъг срок на годност
Ферментацията може да удължи срока на годност на храни, като предотвратява разваляне и размножаването на микроорганизмите, които ги увреждат
За нас
Здравето е естественото състояние на човека, а чрез създаването на лечебна храна и познаването на дълбоките механизми за лечение на човешката душа, ние свързваме “частите” на това неразривно цяло. Създаваме здрав “мост” между физическото тялото и духовното израстване на човека.
Бързи връзки
Контакти
гр. София, кв. Манастирски Ливади, ул. Казбек 53Б
+359 888 737 651
contact@temperament.com